Reincarcarea consumabilelor

aceasta este o posibilitate palpabila de economisire a resurselor financiare destinate achizitiei de consumabile.
cartuse inkjet black - color
cartuse laser

Cartusele de imprimanta, sunt practic nelipsite din orice birou sau casa acestea fiind iîntr-un numar tot mai mare, iar costurile prin reumplerea lor este cu peste 60% mai mic decat achizitia de cartuse noi.

reconditionam capete de scriere matriciale, prin inlocuirea firelor de scriere, reconstruire ghidaj, inlocuire bobine arse, etc.

consumabile noi:

va putem furniza o gama larga de consumabile noi, originale sau compatibile, pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare. Continua ...

consumabile reincarcate

va putem reincarca consumabilele pentru o gama larga de echipament (imprimante, multifunctionale, copiatoare) Continua ...

Recuperare cartuse:

toate cartusele epuizate au in componenta lor substante nocive precum: praf de toner, plastic, aluminiu si altele. Multe dintre aceste materiale nu sunt degradabile sau sunt greu degradabile si poluante, atat pentru mediu cat si pentru organismele vii. Prin recuperarea cartuselor se reduce gradul de poluare a mediului.

servicii oferite:

Configurari si implementari software pe baza de licente (Microsoft) sau open source (Linux). Proiectarea si realizarea de retele locale wired si wireless, acces internet prin fibra optica, centrale telefonice (Panasonic), sisteme de supraveghere video/audio, etc.

Reparatii si reconditionari ale capetelor de imprimare pentru imprimante matriciale (imprimante PC, imprimante case de marcat, POS-uri, etc.).

Va putem livra sisteme in orice fel de configuratie (statii de lucru, servere, portabile, etc.) la cerere sau dedicate pentru un anumit tip de activitate, pe baza unui buget prestabilit.