vanzari - modernizari calculatoare

Putem furniza orice fel de configuratie de sistem de calcul inclusiv perifericele necesare dupa un buget prestabilit.
Desktop-uri
Portabile
Servere

Oferta noastra de service pentru calculatoare se adreseaza tuturor celor ce au nevoie, dar in special firmelor mici si mijlocii.

consumabile noi:

va putem furniza o gama larga de consumabile noi, originale sau compatibile, pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare. Continua ...

consumabile reincarcate

va putem reincarca consumabilele pentru o gama larga de echipament (imprimante, multifunctionale, copiatoare) Continua ...

Impreuna cu specialistii nostri, reprezentantii dumneavoastra vor alege cea mai buna varianta functie de ce anume se urmareste sa se obtina din ecuatia calitate/pret.

servicii oferite:

Configurari si implementari software pe baza de licente (Microsoft) sau open source (Linux). Proiectarea si realizarea de retele locale wired si wireless, acces internet prin fibra optica, centrale telefonice (Panasonic), sisteme de supraveghere video/audio, etc.

Reparatii si reconditionari ale capetelor de imprimare pentru imprimante matriciale (imprimante PC, imprimante case de marcat, POS-uri, etc.).

Va putem livra sisteme in orice fel de configuratie (statii de lucru, servere, portabile, etc.) la cerere sau dedicate pentru un anumit tip de activitate, pe baza unui buget prestabilit.